10.5.2012

Kukkuluuruu

Hola! Tässä ku istun kotona ja kuuntelen sadetta ni aattelin pikkasen päivittää kuulumisia. Haluun ylpeenä kertoa et oon saanu unirytmini kuntoon! Uskomatonta.. :D Kaikki alko vaan siitä et yhtenä aamuna päätin laittaa herätyskellon soimaan kello 9:00, ja siitä se ajatus sitten lähti :D Hah.

Pääsiäinen meniki melko rauhallisesti verrattuna viime vuotiseen. Ei tullu tällä kertaa kolmen päivän putkia eikä mitää suurempia draamoja ainakaa meikäläisen kohdalla :D Vappu meni myös tosi kivasti! ''Lämmöllä'' muistelen viime vappua ku sinä päivänä ku muut lähti juhlimaan niinku kuulu ni ite pääsin viideltä illalla sängystä taistellen ylös... johtuen edellis illan juhlinnoista ja hieman heikosta hapesta :D Saatoin olla sit kuskina vaan loppu vapun... :D Mutta tosiaan ei mitään sellasta tällä kertaa :)

Oltiin eilen kattomassa Sami Hedbergiä ja ennen sitä amarillossa herkuttelemassa :) Oonki tässä taas jokusen aikaa jo karppaillu ja pitkästä aikaa päätin vähä höllätä ja söin sit oikein big burgerin ja jälkkäriks jätskiä! Maistu niin hyvältä! Tänää kuitenki paluu arkeen ;D Oon silti päättäny että viel äitienpäivänä saan maistaa vähä jotai herkkua... :D Mutta! Sami oli tosi hyvä. Oltiinki odotettu keikkaa jo montamonta kuukautta. Kolmosrivin paikat ja nauraa sai kyllä :) Ja tilaisuuden tullen oli kai mun nyt sit pakko ikuistaa tääkin hetki:      :D


Jeejee :D Kovasti kyl haluisin nähdä lisää stand up komiikkaa! Sisko on ainaki tykänny hirveesti Ismo Leikolasta et ehkäpä pääsen myös hänet katsastamaan joskus :)

Tänään oonki lueskellu yhtä blogia ja sen inspiroimana oli pakko lähtee tunnin paceen :) Aamulla pitäs mennä lenkille vähä juoksee jote toivotaa että toi sade olis lakannu siks :D tai ei siinä mitää sateessaki on kiva juosta mut jos nyt ei iha liikaa tulis :D Oon ollu nii innoissani kesän tulosta ku on voinu pari kertaa mennä lenkille pelkkä huppari päällä

Sain muute tänään erittäin mukavaisen puhelun aamulla :) Huomenna olis vähä töitä luvassa :) Jeij!

Mut nyt näin nukkumisessa kunnostautuneena luulen et vois painuu petii et jaksaa sit juostaki :)

Kauniita unia!

2 kommenttia: