10.9.2012

Sunny London

Nyt on sitte Lontooki nähty! Tai siis osittain vasta koska yhden päivän aikana ei millään kerkee näkee kaikkii nähtävyyksiä tai siinä samalla vielä käydä shoppailemassa! Hitto et tääl on edellee ihan ku kesä, must on aika hienoo et kesällä en rusketu yhtään mitenkään mut syyskuussa poltan olkapääni ja saan kivat rajat! :D Lauantai aamu alko siis sillä et toi äiti heitti pojan suomikouluun ja pääsin samalla kyydillä juna-asemalle. Suomikoulu on siis tosiaan täällä aina lauantaisin muistaakseni ja sieltä saa hei ostaa fazerin sinistä ja muumilimua!! Ja kaikkee muutakin mut siis noita ainakin :D Oli hassuu kuunnella ku ihmiset puheli suomee :D No mutta kuitenki lähdin sit junalla kohti Lontoota ja löydettiin Annin kans toisemme :D Kyllä oli taas hymy herkässä ku näin junan ikkunasta London Eyen :)
 Siellä sit kyl tosiaa ihmisiä riitti! Käytiin chinatownissa jossain kiinalaises syömässä. Ei meil sit lopulta oikeen jääny aikaa paljon shoppailuun ja ehittiinki käymää ehkä kolmessa vaateliikkees tai jotain ja yks niistä oli nyt sit tää primark josta jopa mun miespuolinen lontoolainen hammaslääkäri porissa hehkutti mulle! :D Noh. enpä ostanut sieltä sitte yhtään mitään, enkä kyllä mistään muualtakaan! Primarkissa oli ihmisiä ihan h*lvetisti ! :D Ahdistus! Yritäppä nyt sit tunkee sinne johonki väliin kattoo jotain. No way! Kukapa olis uskonu et Milla palaa lontoosta kotiin ilman kassinkassia? No en minä ainakaan :D Mut odotan ens kertaa jos vaik pääsis johonki ostoskeskukseen kattelee paremmalla ajalla :)

Toi sininen keinulaite oli muuten aika siisti :D jos en ihan väärin muista ni se tais olla joku 67 metrii .. vai oliks se 76..... well korkee kuitenki :D vai oliks ne ees metrei? :D haha. Oli kivat lontoo maisemat ylhäällä!

Pääsin sit elämäni ensimmäisen kerran myös starbucksiin, ja eilen etein sit täält st albanssista heti yhen ja jatkoin samalla linjalla :D

Paluumatka Lontoosta ei sit mennykkään ihan nappiin! Tai no siis pääsin iha asemalle tänne albanssiin perille mut sieltä en osannukkaa suunnistaa sille toiselle asemalle mistä pääsisin junalla tänne kotiin :D Eksyin matkalla vähintään 5 kertaa koska tavalliseen tapaan olin taas aamulla kiireessä unohtanu kartan kotiin :D Mut lopulta löysin oikeen tien ja katoin kelloa niin mulla oli ainaki vajaa tunti viel aikaa et viiminen juna lähtis! Katoin sit et lähin pubi oli tien toisella puolella (aina lähellä ku tarvitaan :D) ja päätin kävellä sinne sisään yhdelle. Siellä joku kahden miehen bändi soitti cover biisejä..

Tänään mulla oli sit eka päivä kielikoulussa ja tutustuinki siellä heti yhteen suomalaiseen au pair tyttöön :) Käytiin koulun jälkeen kahvilla ja heitin sen sit lopulta myös kotiin Harpendeniin, joka ei oo siis kaukana St Albansista. Huomenna lisää koulua ja sit se oliski tän viikon osalta ohi :) jeij

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti