31.1.2013

Thursday

Voi että ku on ollu tylsä päivä. Joudun taas oottamaan täällä kotona tota siivoojaa joka taas tänään on päättäny tulla myöhässä... en oo siis päässy salille enkä voi lähtee mihinkään ennenku se suvaitsee saapua paikalle. Plaaah! Täällä paistaa nyt kivasti aurinko, niinku paisto tossa muutama tunti sitte myös mut tässä välissä oli vähän aika sitte kauhee myrsky :D Ilma vaihtu ku sormia olis napsauttanu. Auringosta vaihtu sekunnissa harmaaseen ja sato vaakasuoraan ja tuuli ihan jäätävästi :D Ja sit taas aurinko... Englanti. :D Onneks lunta ei oo enää ollenkaan ja tääl on muutenki ollu nyt aika paljon keväistä ilmaa. Eilen innostuin siivoomaan mun autoakin kun oli niin kiva olla tossa pihalla. Tuli oikein imuroitua ja pyyhittyä kaikki pölyt pois! Eikä muuten oo roskan roskaa missään! :D

Yllättäen tässä päädyin tylsyyden ajamana selailee nettikauppoja. Vaarallista. :D Ärsyttää joka kerta ku selailen jotain h&m home juttuja äää haluan esim. kaiken! Olis niin kiva päästä sisustaa omaa kämppää! Oon suunnitellu jo vaik mitä ihan suihkuverhosta lähtien valmiiks sit joskus kun pääsee toteuttaa :D

Nyt kuuntelen täällä babarin tunnaria varmaan viidettä kertaa putkeen youtubesta. Nostalgista! Hah!

Ps. 5 kuukautta takana ;)

7 kommenttia:

  1. Mooi:) Itse kun olen harkinnut aupairiksi lähtöä niin aattelin kysyä pari kysymystä jos viittisit vastata?:) Mitä oot tykänny asua siellä Englannissa? Huomaatko kielitaitosi kehittyneen tai siis pystytkö puhumaan enkkua nyt sujuvasti? Mitä mieltä olet paikallisista ihmisistä? Onko siellä helppo tutustua paikallisiin? Onko hintataso paljon korkeampi Suomeen verrattuna? Voisitko tulevaisuudessa ajatella muuttavasi takaisin Englantiin?
    No siinä tulikin aika monta kysymystä, ei tartte vastata kaikkeen jos ei huvita:D
    Kiva blogi sulla!:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tottakai vaistailen mielelläni kysymyksiin! :)

    Tykkäilen kyllä ihan asua vaik täytyy kyllä sanoa et väkisinkin kaipailee kovasti suomeen välillä :D Toiset asiat on niin erilailla täällä ja toimii erilailla et välillä ärsyttää mut tietty seki on ihan ihmisestä kiinni :D Ei kyllä oo päivääkään kaduttanu että oon tänne tullu :)

    En kyllä todellakaan puhu sujuvaa englantia mut tietysti sitä on oppinu paljon uutta ja uusia sanoja, ja sit se et täällä sitä on pakko puhuu koko ajan ni se on poistanu sitä kynnystä mikä ennen vähän oli että tulee puhuttua kyllä paljon helpommin nyt ja ei enää jännitä se puhuminen niinku ennen :)

    Paikalliset ihmiset on yleensä aika ystävällisii tai just et täällä on tapana aina esim kaupassa kysellä et how are you ja kaikki pyytenee kovasti anteeks jos vaikka vähän osuu suhun kaupassa yms. Välillä tuntuu et on vähän liianki ystävällistä.. :D Ite en oo hirveesti paikallisiin kyllä tutustunu ku tullu vaan liikuttuu näissä aupair porukoissa :/

    Hintatasosta en oikeen tiiä :D Mun mielestä täällä nyt ei oo mitenkään kovin eri hintoja kun suomessa.. Jotkut valittelee et kulkeminen täällä ois kallista esim junaliput ja muut mut mä nyt en oo kyllä oikeen sitäkään huomannu.. tai sit en vaan osaa ajatella :D Hah. Mut siis ruokakaupassa ainaki ni on halvempaa! Sekä ruoka et juoma :D Se on kiva. Ja täältähän on sit helppo matkustella esim viikonloppureissuille johonkin muualle ku pääsee kivasti halvemmalla lentää ku suomesta ;)

    Ite en kyllä vois kuvitella englantiin muuttavani.. Jotenki sitä on oppinu kotimaata arvostaa enemmän ku on täällä ollu :D On mulla täällä kyllä pari au pair kaveria jotka on jo ihan valmiita jäämään tänne :D Se riippuu niin ihmisestä. Mutta siis suosittelen ehdottomasti lähtemistä ja täällä on tosi paljon muitakin au paureja et varmasti kyllä löytyy seuraa ja kavereita :) Ja tekemistä riittää!

    Ja kiva jos tykkäät blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hei kiitti tosi paljon kun vastasit!:) Olisi kyllä ihana lähteä aupairiksi kun en vaihtoon päässyt.

      Poista
    2. Eipä mitään aina saa kysyy :) Kyl kannattaa joo kyl täältä nii paljo kokemuksia saa että.. :)

      Poista
    3. Ja Irlanti hyvä paikka myös! :)

      Poista