8.5.2013

Aurinkoinen Windsor!

Plääää! Oon täällä jälleen kerran flunssassa ;( Mistähän seki taas iski.. Oon tänään vaan ollu kotosalla.. pelannu vähän x-boxia ja kattonu HIMYMiä... onneks tänään ei ollu mitenkään hirveen hyvä ilma koska olis vähän nakertanu tän flunssan takia ettei pääsis ottamaan arskaa tms. :D Eilen sen sijaan oli ihan sika lämmin ja sainki ehkä vähän lisää brunaa pintaan! ;)

Sunnuntaina päätettiin tyttöjen kanssa lähtee zekkaamaan uus paikka, eli Windsor. Se olikin tosi kiva kesänen kaupunki ja onneks sääkin suosi meitä :) Saatiin kyllä ettii parkkipaikkaa ikuisuuden.. oli vähän muitakin liikkeellä huh! Ikinä en oo noin kauaa joutunu ettimään .. 'vähän' ehti jo hermotki menee siinä varmaan tunnin metsästys reissulla :D

Maanantaina täällä oli bank holiday eli vapaapäivä! Host perhe oli kutsunu yhden ystäväperheen tänne viettämään barbeque iltamaa ja käski myös mun pyytää kavereita. Oli tosi kiva päivä ja mukavaa vaihtelua istua välillä iltaa näiden kanssa :) juotiin pimmsiä ja viiniä, syötiin hyvää grilliruokaa, pelattiin vähän pingistä ja kuunneltiin musiikkia. Hauskaa oli! 
Tällä hetkellä katonkin sit lätkää !
hahah :D 

2 kommenttia:

  1. Sun postaus ja viime päivät on erittäin identtisiä mun päivien ja postausten kanssa :DD Flunssaa lukuunottamatta!

    VastaaPoista
  2. Hahah ! Jännä juttu eikai vaa olla oltu samoilla mestoilla...:D

    VastaaPoista