16.10.2012

Cambridge

Heipähei!

Loukkasin jotenki keskiviikkona jalkani niin etten pystyny kunnolla astumaan sillä ja koska torstaina se tuntu ihan ookoolta ni päätin perjantaina mennä salille, joka oli ilmeisesti huono idea koska juoksumaton jälkeen jalka oli entistä pahempi ja astuminen oli tuskasta :( No tästä syystä mua ei sitte perjantaina huvittanu illalla lähtee mihinkään, vaikka mua kahteen paikkaan pyydettiinki mukaan. Eipä huvittanu kiskoo korkkareita jalkaan ja lähtee yökerhoon heilumaan. Päädyin siis viettämään rauhallista koti-iltaa.
Lauantai aamulla oli aikanen herätys kun lähettiin porukalla Cambridgeen. Meitä oli 10 hengen aupair lössi. Alotettiin päivä sellasella river puntingilla eli tyyppi kuljetti meitä veneellä pitkin sellasta  jokea ja esitteli meille matkalla näkyviä collegeja ja yliopistoja. En nyt muista mikä se niistä oli mut yhdessä paikassa makso yks opiskeluvuosi 9000 puntaa! Eli ihan kevyt siis :D Se meidän "veneen kuljettaja" näytti muuten ihan Ron Weasleyltä! :D niinku meille ensi sanottiinkin "theres your guide, have you seen Harry Potter?" öö yes .." great, he's Ron" :D No niihä se oliki :D 

Käytiin sit myös jossain museossa, mut koska mua ei juurikaan sellaset kiinnosta ni istuin siellä odottamassa ku muut kiersi. Ei vaan yksinkertasesti mitenkään iske mitkään taulut ja patsaat. Im sorry :D Plus mun jalka oli edelleen sika kipeenä jote vei taas vähän fiilistä ku nilkuttelin siellä muitten perässä :( Cambridge oli.. noh..ihan jees paikka.. en nyt ehkä lähtis uudestaan, tai jos lähtisin niin pienemmällä porukalla koska luonnollisesti 10 hengen porukassa kaikki ei voi haluta samoja asioita joten en hirveesti sit päässy käymään missään kivan näkösissä liikkeissä yms :D (paitsi siinä kohtaa ku hetkeks kadotin muut) hehe. Mutta.. olin aivan poikki koko päivän ja loppu ajasta sain riesakseni jalan lisäksi aivan jäätävän päänsäryn joten en ollu ihan parhaimmillani ja halusin vaan kotiin mahdollisimman äkkiä.. Painuinki jo ennen yhtätoista nukkumaan.

4 kommenttia:

  1. Reissun kohokohta oli ehdottomasti The Perse :D

    VastaaPoista
  2. hei mahtavaa löytää uusia blogeja jotka kertoo kans aupparielämästä!:)

    VastaaPoista
  3. Oo taidat ite olla australiassa? :) Siistii! :D Siel on varmaa hienoo :)

    VastaaPoista