1.10.2012

Viikonloppuista.

Siinä vähän kuvasia lauantailta. Mun kummitäti tuli työporukan kanssa Lontooseen ja menin sit niitten mukaan. Oli kiva nähdä näin kuukauden jälkeen! Päivän ohjelmaan kuulu mm camdenia, pika visiitti harrodssilla, sit vähän pubeilua ja oxfordstreetiä. Ne lähti sitten porukalla vielä kattomaan Phantom of the opera musikaalia johon mekin muute eilen varattiin Idan kans liput ;) Ja mä sit hyppäsin tubeen ja lähin seikkailemaan. Kävin astelemassa tower bridgellä ja ihastelin maisemia.
Sain sitte kummitädiltä suomesta vähän tuliaisia! ♥ Täältä ei löydy mitään somersbyn vertasta siideriä :D Jee !

Sunnuntaina kävin hakees vähän candy kingiä ja laitoin ekan somersbyn kylmään ja kävin ostamassa yhen dvd:n ja suunnittelin pitäväni ihan vaan rauhallisen leffaillan kotosalla, mutta päädyttiinki sitte Idan kanssa ettimään britannian vanhinta pubia joka siis sijaitsee täällä St Albansissa. Löydettiinki se sitte ja käytiin yksillä (colalla....) :D Must tuntu et ne vähän nauro meille ku tilattiin molemmat vaan colaa. Se paikka oli kyl tosi kiva ja tunnelmallinen :) Täytyy mennä uusiks!
Sain sit kuitenki vielä myös leffailtani pidettyy ja tää host perhe oli ostanu mulle suomikoulusta fazerin sinistä!

Tänään käytiinki sit Lutonissa vähä shoppailemassa... hehe.. vaihteeks :D Sitäpä ei ookkaan tullu paljoo tehtyä... Noo mut mitäs pienistä. Taas on uus viikko saatu käyntiin!

4 kommenttia: