21.11.2012

Juhlaa... ja arkea

Voi että mulla on tänään ollu ihan kauhee päivä... johtuen siitä et tolla pojalla ei oo ollut hyvä päivä joten siitä seurauksena ei voi olla mullakaan.... huhhuh! Odottelen jo innolla joulua ja muutamaa päivää suomessa! Nyt olisin kyl sen loman tarpeessa! Tällä hetkellä koetellaan meikäläisen jaksamista ja pinnaa aika pahasti.

Päivällä kun toi poika oli koulussa oltiin Idan kans kaupungilla. Löysin jo toisen joululahjan ja ens viikolla pitäs mennä Lontooseen metsästää lisää :) Löydettiin ihan törkeen ihanaa joululahjapaperia ja mua jäi nyt ärsyttää ku en voinu ostaa sitä :D hah. Se rulla ei mahdu mun käsimatkatavaroihin ku laukku on niin pieni ja jos paketoin täällä ni ne on mahdollisesti ihan lytyssä ku pääsen suomeen :D Isoja ongelmia vai mitä! Ärsyttää kun pitää niin tarkkaan miettii et mitä voi ostaa et se mahtuu eikä paina 100 kiloa!

Lauantaina juhlistettiin sitten niitä mun synttäreitä tyttöjen kanssa, messissä oli suomalaisten lisäks yks saksalainen tyttö ja englanti luisti hyvin koko illan ku oli muutaman ottanut :D 
 Oltiin siis Idan luona alottelemassa ja sieltä suunnattiin sit Batchwoodiin, joka on siis yökerho :) Paikka oli ihan jees ja oli kiva päästä pitkästä aikaa tanssimaan! Jossain vaiheessa oltiin jonkun kanssa jossain vip tilassa tai jossain ja sain joltain niistä lahjaks tikkarin? :D Kiitos vaan vielä tytöille illasta!

Sunnuntai aamuna herättiin Idan kanssa ehkä joskus kasilta ja kun Ida totes että "ollaan oltu vasta joku 4 tuntii kotona" ni jatkettiin unia :D Luojalle kiitos ettei ollu pienintäkään krapulan oiretta ilmassa ku myöhemmin jaksettiin nousta! Oltiin varattu illaks uusimpaan Twilightiin liput ja päätettiin sitä ennen käydä jossain syömässä. Pikku googlettelun tuloksena löydettiin Hatfieldistä joku kinkki buffet ja päätettiin sit suunnata sinne. Jouduttiin odottelee kauheessa nälässä siinä edessä autossa et se aukeis kun täällä ne tyhmästi menee päivällä kiinni ja aukee taas illemmalla uudestaan.. Mut kun päästiin sisään ni olihan se kaiken sen odottelun arvosta! Voin kertoa et kyllä jäi Porin long kongit ja muut maholliset vähän varjoon! Sieltä löyty tosiaan ihan kaikkee ja mikä määrä! Apua oltiin oltu sisällä vasta ehkä joku 20 minsaa ja oltiin jo siinä ajassa santsattu lisää ja istuttiin siellä ihan täynnä! :D suosittelen lämpimästi paikkaa :D sen nimi tais olla joku Chinaeast Buffet mikäli jotain täällä päin pyörivää kiinnostaa ;)
No Twilighthan oli sitten aivan naurettavan huono :'D Pahoittelut vaan sille mun vieressä istuneelle naiselle jos penkki hytky vähän liikaa koko ajan.. ei voinu olla nauramatta. Siis apua! :D Fail. En nyt viitti enempää spoilata jos joku on menossa kattoo ja sattuu lukemaan mut siis.. oikeesti toi oli pohjanoteeraus! Hah :D (olisivat ees voineet käyttää oikeeta lasta eikä Renesmeen olis tarvinnu olla tietokoneella tehty :'D) No aina ei voi onnistua!

Että sellasta tänne sateiseen englantiin!

4 kommenttia:

  1. Sä Milla tietysti ostat sitä lahjapaperia ja taittelet sen matkalaukkuun sellaisiksi arkeiksi :)

    Outi

    VastaaPoista
  2. Joo kyl mun on se jotenki saatava :D !

    VastaaPoista
  3. Nyt on lahjapaperit hankittu :DD

    Mun alkoi tehdä mieli kiinalaista, taaaas!

    VastaaPoista
  4. Kyllä! :D Voi ei sitä tekee kyl koko aja mieli :D

    VastaaPoista