5.11.2012

The Phantom of the Opera ja sensellaista.

Nyt olis kaks viikkoa pojan lomailua ohi ja arki alkaa taas. Onneks :D Oltiin tosiaan siellä huvipuistossa Chessington worldissa ja oli ehkä surkein missä oon ikinä käyny. Oltiin siellä joku about neljä tuntia ja siinä ajassa ei paljoo mitään ehtiny tekee. Yhteen laitteeseen jonotusaika 80 minsaa jote siellä oli kiva hytistä jonossa. En ihan kyllä syttyny tälle syksy/talvi huvipuistoilulle :D Ehdittiin sit johonki neljään laitteeseen, mä niistä kolmeen.. laitteet oli kyllä ihan surkeita ja muutenki tuntu et koko puisto oli vaan ruskeen ja harmaan väreissä.. voi olla tietty et se oli vaan se ilma mut emmätie ei kyllä ollu kiva paikka.
Perjantaina lähin Annin työ lontooseen illalla ja lauantaina mentiin Idan kanssa vihdoin kattomaan Phantom of the Operaa. Voi vitsi se oli upee! Kaikille täällä oleville (tai tulijoille) suosittelen kyllä! Vähän jää sit ne laulut soimaan päähän.. kuuntelen tälläki hetkellä :D


Siitä lähin takas Annin työ jossa vedettiin masut täyteen makaronilaatikkoa ja omenakaurapaistosta eikä sit jaksettu enään lähtee mihinkään vaan jäätiin kattomaan captain americaa ku sattu tulee telkkarista :D Eilen sit Ida tuli vielä lontoon kautta kotiin ja saatiin idea menna suoraan asemalta lähimpään elokuvateatteriin Hatfieldiin kattomaan uutta bondia. Oli ihana päästä elokuviin pitkästä aikaa! Ja Skyfall oli kyllä hyvä eli kannatti mennä :) Oli jännä kattoo sitä ku oli kuvattu niin tutuissa maisemissa ;)
Pakko laittaa viel tähän loppuun tää :D

1 kommentti: