21.1.2013

Lunta ja leffoja

Huhhuh niinku tossa viime postauksen lopussa mietiskelin et koskaha ne koulut suljetaan ni tottakai ne suljettiin sit sillon samana päivänä jo :D siis ihan vaan sen lumen takia! Ja suljettiimpa sit uudestaan myös perjantaina. Tääl on hirvee kaaos heti kun sato lunta.. ihmiset on mm. hamstrannu ruokaa kotiin.. maito ja leipä oli kokonaan loppu yks päivä kaupasta! Apuaa! Autot jumittelee ja ajaa jotain 20 koko ajan.... :D kyllä vähän meinaa pää hajota.... Sain kuitenkin lumen takia ihan ensimmäistä kertaa suostuteltua pojan ulos! Siellä mäki sit tein lumienkeleitä ku pikkulapsi :D Voi että siitä on pikkasen aikaa ku viimeks sellasen on tehny! Hih :)

No mut kuitenkin.. viime viikko ei ollu mitenkään erikoinen. Maanantaina löhöilin vaan kotona ja tiistaina käytiin sit vuokraa leffa. Keskiviikkona käytiin elokuvissa kattomassa Gangster Squad. Suosittelen! Ihan vaan Ryan Goslinginkin takii jo :D Torstaina taas vuokrattiin leffa, kuten myös perjantaina. Lauantaina käytiin vuokraas kaks leffaa... ja sunnuntaina käytiin taas elokuvissa :'D Hah. Siinähä se viikko sitte vierähtikin! Elokuvien merkeissä. Käytiin kyllä myös zekkaamassa yks vohveli kahvila täältä St Albanssista, sellanen johonki vanhaan myllyyn tai johonkin rakennettu. Oli kyllä kiva paikka! Takassa palo tuli ja oli muutenkin ihan tunnelmallinen :) 

Eilen tosiaan käytiin kattomassa toi Les Miserables. Luultiin että siinä olis ees vähän puhuttu mut huhhuh joka ikinen repla varmaan 'laulettiin'.. ja se kesti jotain kolme tuntia. Oli kyl vähän puuduttava :D No leffasta ku lähettiin ni tuli vähän seikkailtua siinä kiinni olevalla ostarilla ku yritettiin päästä parkkihalliin mis mun auto oli :D... joku kivasti kuulutuksien kautta ohjaili meitä siellä "yes dont stop.. just keep going".. hahah!

Tänään luojan kiitos koulut oli normaalisti auki! Sais nää lumet jo sulaa kauas pois, olis kiva meinaan päästä vähän viikonloppuina reissailemaan johonkin mut ei näillä lumilla ku kaikki on myöhässä tai ei kulje lainkaan..

Nyt tekis mieli illalla vaan hakee kaupasta suklaata ja kattella leffaa sängyn pohjalla mut ei, lähen kyllä salille heti kun työt loppuu. :D

Hyvää alkavaa viikkoa vaan kaikille :)♥
 

2 kommenttia:

  1. voi Englanti. en vaan voi ymmärtää tota lumihässäkkää, aina sama juttu :D ottais mallia meistä, täällä tuli eilen pelkästään ainakin 20cm! huhh. ja mulla oli ekaks sama fiilis Les Miserablesista mut lopulta tykkäsin kyllä, vaikka se koko kolme tuntia oli aika puuduttava kyllä sen myönnän.

    VastaaPoista
  2. No aijjaa! :D Sekasi nää tääl o.... ja joka vuosi se yllättää :D Ottais nyt vaa ne talvirenkaat käyttöö ni ongelma ratkastu :D Ja joo se leffa oli kyl huh :D

    VastaaPoista