4.1.2013

Paluu arkeen

Noniin, nythän se joulukin sit jo on takana ku sitä just niin kauan ootettiin :( Oli kyllä ihana päästä suomeen käymään ja nähdä kaikkia ja ottaa vaan rennosti! Toi pe-ke oli vaan kovin lyhyt aika ja jäiki harmittamaan tosi paljon ku ei kerinny tekee ja näkee kaikkia. Menit sitte minne menit ja kenen kanssa menit ni joka tapauksessa jätit sit menemättä johonkin muualle! Kamalaa :D Tuntu kyllä jotenki ku ei olis pois ollukkaan koko suomesta :D Vähä kylmäs kyllä toi liikenne, tai lähinnä ku lähdettiin liikenneympyrää väärään ( siis todellisuudessa siihen ainooseen oikeeseen ) suuntaan :D Lentokoneesta pois astuessa tampereella iski vastaan aika raikas ilma :D Pikkasen kylmempi ku täällä englannissa... 

Oli se vaan lepposaa tehdä ja touhuilla kavereitten kanssa kaikkee ja käydä vakkari pubissakin istumassa :D Vähän oli outoa ku kaikki puhu suomee ympärillä hehe :D
Lähettiin sit keskiviikkona tosiaan Nellyn kanssa takas tamperetta kohti ja pääsin sit toimii vähän turistioppaana täällä ku se oli ekaa kertaa englannissa :) Oli kyllä vähän haikeeta taas pakata laukku ja lähtee.. aamulla hetken kyl mietein et miten ihanaa oliski vaan jäädä siihen omaan sänkyyn eikä lähtee yhtään minnekkään..   Miltähän se sit tuntuu ku oikeesti on lopullisesti taas kotona?

Nelly oli täällä sitte mun seurana keskiviikosta keskiviikkoon :) Host perhe lähti suomeen seuraavana päivänä ku me tultiin tänne ja saatiin olla muutama päivä ihan omissa oloissa. Tuli kyllä shoppailtua (mun ostokset oli minimaaliset ton toisen kasaan verrattuna.....) ja syötyäkin, vein meinaan Nellyn ekaa kertaa kiinalaiseen syömään ja alun ennakkoluuloista huolimatta tuli käytyä myös toisen kerran, sen verran se tykästy! :D Ei siitä voi olla tykkäämättä! Käytiin myös elokuvissa kattomassa Pitch Perfect, suosittelen!
Vuosikin tossa sit pääsi vaihtumaan! Aloteltiin ilta Idan luona istuessa ja syödessä ja sit päätettiin lähtee Lontooseen kattomaan raketteja. Niitähän kateltiin sit Big Benin juurella musan soidessa, ja siellähän sitä jengiä riitti. Kotiin paluu oli yhtä tuskaa ja kesti ikuisuuden! Huhhuh. Sääliks käy niitä jotka joutu siivoomaan lontoota seuraavana päivänä :D ( kuvat Nellyn kamerasta ;D)
Keskiviikkona tosiaan oli herätys siinä ennen neljää yöllä ku lähin heittää Nellyä lentokentälle. Olin kotona joskus kuuden aikaan ja siinä sit hetki lepoo ja eiku töihin :D Onhan se toisaalta ihan kiva palata arkeen, päivät ne rullaa ja meillä olis jo ens viikonloppuna tiedossa damin reissu! :) Ja hei kaverit, mä tuun jo tänä vuonna kotiin ;D!

Nyt poden flunssaa täällä ja kiitän et on perjantai! Ajattelin ottaa vaan rennosti tänään ja jäädä kotiin parantelemaan!

Kiitos ja hei! :D
 
Ps. Kyllä nyt ikävöin teitä kaikkia suomessa ku pääsin käymään ja näkemään ♥ onneks helpotusta luvassa jo ens kuussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti