25.3.2013

Lunta tulvillaan.... on kylmä kevät sää.

Taas lunta. Tosiaan pääsiäinen tuloillaan ja lunta edelleen maassa! Äää koska tää loppuu. Toi host isäkin just sano et tää on varmaa 15 vuoteen eka kerta ku se näkee näin myöhään lunta täällä ja et viime vuonna tähän aikaan se muistaa et oli 30 astet lämmintä ja kaikki valitteli kuumuudesta... just my luck! Tietysti tää vuosi on sit just tällänen :D Flunssaki iski tietty nyt just ku mul on tää viikko lomaa :( Poika on jossain koulureissulla. Eilinen ilta meni sängyn pohjalla maaten kun oli niin kipee olo mut onneks sain viihdykettä salkkari leffasta.... hahah! Apua siis.. siinähän pääsi näkee oikein kunnon näyttelijä lahjoja!

Tosiaan en tiiä miten mun pitäs tää loma viikko käyttää hyödyks kun muut on kuitenkin töissä ni ei viittis yksinkään mihinkään lähtee seikkailemaan. Höh! Mutta ilokseni voin sanoo et yks seikkailu olis jo toukokuulle oottamassa, nimittäin ostin tossa joku aika sitten lentolipun Dubliniin! Jeeee Ireland here I come! Mut vasta toukokuussa. Muuuutta ens viikolla on kuitenki jo huhtikuu apua! Täällä se aika vaan juoksee kauheeta vauhtia!

Laskeskelin tässä muuten just et oon ostanu täältä tähän mennessä 12 parii kenkiä :D ja en malta oottaa et pääsee ostaa kesä ballerinoja ja kaikkee ah! JOS siis nyt niin sattuu käymään että se kesä edes tänne tämän vuoden puolella eksyy.....  Ja asiasta nakkiin söin myös tänään ekaa kertaa sitte suomesta lähdön jälkeen keitettyä perunaa!! :D Hahah siis se oli jopa vähän outoo syödä normaalia perunaa voi vitsi :D Täällä syödään niin paljon pastaa ja riisiä ja ranskalaisia et phuh! Ja eilen söin myös mun ekat fish and chipsit! Joo.. ihan ajoissa olen.

Noh mutta sellaset kuulumiset tällä kertaa, katotaa jos saisin ens postaukseen vähän jotain kuviakin jos ilmatki vähä paranis niin olis kiva kuvailla :)

6 kommenttia:

  1. Tänään kun kävelin teiltä kotiinpäin niin ajattelin, että on varmaan jo plussan puolella ja mietin et tosi kiva sää. Sit tulin kotiin ja katsoin mittarii niin näytti -1!! Ei voi uskoo tätä..

    VastaaPoista
  2. Ääääh oikeesti ei oo reiluu tällane :D !

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa hiton luminen talvi ollut!! Viime vuonna ei kuulemma ollut ollenkaan (kiva kiva ...:)) ja myöskin olin flunssassa ja nautein tosta salkkarien leffasta.... :Dd hito joonatan oli kyl huikee! Miteb monta kuukautta sul on enää ees jäljellä?? Just tuntuu et lähdit :D

    VastaaPoista
  4. Nonni kiva .. tietysti just tää vuosi ku me ollaa reissus o tälläne! :D Joo ei hitto ja se sampo nauroin silmät päästäni ehkä maailma huonoin näyttelijä :D Mä lähe varmaa heinäkuu lopul elii joku 4 ? apua! :D Mites sul? :D

    VastaaPoista
  5. juu kuule, täällä satoi vielä tänääki lunta :D että millonkohan mahtaa ikinä loppua ..... mut lämmin kyllä on jo et ehkä se tästä pian! tsemppii sinne!

    VastaaPoista
  6. joo samoin! onneks ei jääny maaha vaik aikalail tuliki :D jos sit kesäkuus olis jo ees vähä lämmin... :D tsemit myös sinne ;)

    VastaaPoista