11.3.2013

St Albans - Cardiff - Caerphilly - Bristol - Bath - St Albans

Oltiin tossa yks viikonloppu vähän roadtripillä. Päätettiin perjantai illalla lähtee extempore ajelemaan Cardiffiin ja googleteltiin matkalla meille hostelli johon sitte mentiin yöks. Täältä St Albansista Cardiffiin ajaa joku 3 tuntia suurinpirtein. Olipa muuten eka kerta meille hostellissa.. ja tais jäädä myös viimiseks :D Saa nähdä... No mutta kuitenkin.. aamulla lähettiin siitä hostellilta sitte Cardiffin keskustaan vähän kattelemaan. Ei mitenkään erikoinen paikka ollu, ei tulis kyllä uudestaan sinne lähettyä. Tuli muuten vähän yllätyksenä et meidän piti maksaa että päästiin walesin puolelle kun ajettiin :D Ja ihan hassua et siellä on oma kielikin! Jäätiin kyllä kaipaamaan jotain rannikkoa kun walesissä ne on ainakin kuvien perusteella niin ihanan näkösiä! Noh ehkä me vielä joskus päästään näkee :D
Cardiffista lähettiin sitten ajelemaan kohti Bristolia mut matkalla nähtiin niin upeita maisemia et meiän oli ihan pakko lähtee kattoo niitä vähän lähempää ja päädyttiikin sellaseen paikkaan kun Caerphilly. Se oli niin upee! Mä ihan rakastuin siihen :D Harmittaa ettei ne maisemat pääse todellakaan oikeuksiinsa valokuvissa! Sieltä me kuitenkin sit lähettiin jatkaa matkaa sinne Bristoliin. Ajeltiin siellä sit jonkun selvästi vähän 'huonomman' alueen läpi ja hyi että :D Pysättiin sinne keskustaan ja käytiin vaan jossain syömässä ja lähettiin pois.. Bristol ei kyllä sytyttäny enkä todellakaan lähtis sinnekään uusiks :D Olis toisaalta ollu hauska ettii jotain Skinssin kuvauspaikkoja mut ei tehny kyllä mieli jäädä sinne yhtään pidemmäks aikaa :D Varmasti olis voinu tulla positiivisempi kuva jos oltais jääty vähäks aikaa tutkimaan esim sitä keskustaa yms. mutta joo..
Bristolista matka jatkui Bathiin. Heitettiin auto parkkiin ja lähettiin vaan käppäilemään sinne jonnekkin. Siellä kyllä kaikki talot oli saman värisiä.. sellanen ruskee kaupunki :D Käytiin kyllä niin nopeesti tääkin kaupunki läpi että ei ehditty ees etsiä mitään niitä kylpylä juttuja kun siellä on.. käytiin kahvilla jossain kivassa kahvilassa missä oli ihania kakkuja ja sit lähettiin taas jatkaa matkaa kotiin päin. Meidän onneks aurinko paisto ihanasti melkein koko päivän ja oli niin kesänen fiilis että!
Seuraavat kohteet vois olla vaikka Liverpool ja Manchester ja haluun ehdottomasti mennä käymään myös tuolla jossain Yorkshire dalesin suunnalla! Tietysti listaan kuuluu viel muitakin kohteita kuten Edinburgh mut saa nähdä koska näihin kaikkiin ehtii :D

Viime viikon tiistaina oli muuten niin ihana ilma täällä taas! Mentiin tyttöjen kanssa tänne verulamium puistoon picnikille ja siellähän tarkeni istua ihan ilman takkiakin! Kyllä se kevät vaan on tulossa jee :)

2 kommenttia: