7.6.2013

Aurinkoo!

Jeij vihdoin on aurinko rantautunu tänne englantiikin! :D Tai siis tää alko jo viime viikonloppuna mut silti! Otin onnistuneesti arskaa tiistaina ja paloinpa sit oikeen kunnolla koko selkäpuolelta niskasta nilkkoihin ja etupuoleltakin vielä osittain :D Voin kertoo et on ollu aika tuskaset nää päivät tässä. Pitäs vissiin vaan uskoo et se aurinkorasva kannattaa kun tarttuu täällä pikkasen nopeempaa toi arska kun suomessa!

No mutta palataan vielä viime viikonloppuun. Anna täältä auppareista nyt sit lähti suomeen keskiviikkona ja oltiin viettämässä sit pubi-iltaa vielä viimisen kerran porukalla. Näin sitä sit alkaa jengi yks kerrallaan lähtee! Kauheeta, mullakin enää se 5 viikkoa jäljellä! Ihan hulluu miten aika on voinu juosta näin nopeesti!! Eilen mulle kyllä iski pitkästä aikaa päivällä sellanen kunnon Suomi ikävä kun näin jossain blogissa ihania kesä kuvia suomesta. Tuli ihan haikee olo ja rupesin kuuntelemaan kaikkia suomalaisia biisejä :D Käytiin muuten myös täällä verulamium puistossa picnicillä sunnuntaina ja siitä jatkettiin vielä jätskikiskan kautta kaupungille hengailemaan. Juteltiin myös tulevaisuudesta siitä miten kaikki on menossa jatkaa opiskelujaan kun ollaan taas suomessa ja siis mä oon varmaan ainoo ketä ei edelleenkään tiedä mitä tulevaisuudelta haluan ja mitä teen. Apua... :D Ehkä se joskus tulee vielä selviimään.. hah.
Huomenna meillä olis suunnitelmissa Brighton! Ollaan vähän ooteltu näitä aurinkoisia kelejä et olis kivempi mennä sinne. Vihdoin jee! Paitsi et täks yöks on kuulemma luvattu yllättäen sadetta.. peukut pystyyn et huomenna ei sada! Ja sateesta puheenollen mä lähen nyt suihkuun! Byebye :)

Ainiin ps. jos jollain on jotain kysymyksiä tai postaustoiveita liittyen esim näihin aupair juttuihin niin kertokaa ja kysykää ihmeessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti