17.6.2013

GPS

..eli Greenwich Primrose Hill ja Stratford, Lontoo lauantai!



Lauantaina lähettiin tyttöjen kanssa poseeraamaan Greenwichiin meridian linelle mutta mites kävikään.. ei odotettu et sinne oli oikeen sisäänpääsymaksu että pääsi sen tekemään joten jätettiin se sit ihan suosiolla tekemättä ja tyydyttiin maisemien katseluun. Meillä oli suunnitelmissa pyöriä vähän muuallakin lontoossa mut vesisade ei sit oikeen innostanu ja päätettiin vaan lähtee Stratfordiin Westfieldiin shoppailemaan kun Idakaan ei siellä ollu vielä käynyt. Luulin et viime kerta oli jo mun viiminen siellä mut eipä ollut :D Mentiin suoriks Forever21:seen ja siellä saatiinkin sit aikaa kulumaan ihan mukavasti.. Olisin voinu ostaa vaihteeks koko kaupan tyhjäks! Shoppailujen jälkeen ilmakin oli sopivasti jo ehtiny vähän kirkastua ja lähettiin sit vielä pitää picnicciä Primrose Hillille.


Perjantai ilta me katottiinkin muumeja! :D Hahah muut au pairit bilettää mut me katotaan muumeja.. Nousi muuten ihan uudet sympatiat Mörköä kohtaan, ei se ookkaan mikään pahis!

Eilen me pysyteltiin St Albansissa ja käytiin kattomassa yks vanha kellotorni josta näkee vähän tätä paikkaa ylhäältä käsin. Suoritettiin myös meillä muutamat testipakkailut ja alkaa muuten vähän kuumottaa toi miten ikinä saan kamat kotiin.. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti