8.7.2013

And so it begins..

Lähtölaskenta nimittäin! Vika viikko (ei edes kokonainen sellanen) alko tänään!! Wuuu vähänkö outoa! Alotin viime viikolla jo vähän pakkaa ja hyvin iski se totuus et tosiaan joudun maksaa itteni kipeeks et saan mun laukut messiin :D Menee oikeesti varmaan ainakin satanen maksuja laukkujen ylipainoon että terve! Rukoilkaamme et selviin vähemmällä :D Silti oli tietty pakko käydä viel lauantaina hamstraamassa vikat Primark ostokset... mut ihan pakollisia juttuja vaan ostin..... joopajoo :D Hyvä puoli on tietty se et sentään saan kaiken tavara määrän mahtuu näihin kolmeen matkalaukkuun (neljännen jo jouduin lähettämään jonkun lähettifirman kautta..), kiitos puntakaupasta ostettujen tilansäästöpussien! Oli meinaan huikee löytö ja ilman niitä en olis päässy alkuunkaan! :D Tänäänkin oltiin Idan kanssa tunkemassa kamaa niihin.

Perjantaina me oltiin pubissa saksalais tyttöjen kanssa ja lauantaina me lähettiin viimeisen kerran Lontooseen. Nyyh! Käytiin vähän kävelemässä Thamesin rannalla ja sit käytiin nopeesti kattomassa Brick Lanea, jossa ei tietty ollu paljookaa nähtävää kun ne  markkinat on sunnuntaisin.. Sit ne vikat shoppailut ja sit suunnattiin jälleen kerran Primrose Hillille. Me niin kovin tykätään siellä istuskella ja tottakai se oli vikan Lontoo päivän kruunaus. Aika haikeeta! Meitä varten oli sit järjestetty ihan ilotulituksetkin, vai tuliks ne sittenkin Rollareiden keikalta.. :D Viimisen kerran sit tarvottiin se mäki alas ja vielä katottiin taakse et tänne me ei enää tulla.. seuraavaa kertaa voi joutua oottaa ties kuinka kauan!
Nyt on lähinnä sellanen fiilis ettei enää jaksas tehdä tätä loppu viikkoo töitä.. kun on asennoitunu siihen että lähetään ni sit lähetään :D Kun tossa pakkailee ni haluis vaan toisaalta sit jo samantien lähtee. Viikonlopullekkin on jo suunnitelmia suomessa, hassuu aatella. Äkkiä tää aika täällä vaan meni, nyt se on ohi ennenku ehti tajutakkaan! Justhan me juhlittiin mun läksäreitä ja itkettiin ku tulee niin kauhee ikävä.. :D Ja 5 yötä niin oon taas siellä Helsinki Vantaalla mistä eilen lähdin kohti Englantia ja menin ensimmäistä kertaa ikinä lentokoneeseen, ja yksin! :D Mitä kaikkea sen jälkeen oonkaan ehtiny ja päässyt kokemaan! Eipä olis sillon ees osannu arvata. En olis osannut ajatellakkaan miten hyvii kavereita tuun täällä saamaan, ja niiden kanssa varmasti pidetään yhteyttä vielä suomessakin! Ties vaikka joskus päätys lähtee Saksaankin moikkaamaan :) Ilman teitä tää vuosi ei olis ollu yhtään näin onnistunut ;)

Mutta hei vielä 'muutama' päivä! Alan taas oottaa Skinssiä ja fiilistelen viimistä maanantai iltaa englannissa! Paipaii! :)

5 kommenttia:

  1. On muuten vähän hullua et miten täällä saa niin huikeita kavereita! :D

    VastaaPoista
  2. vähäks kivaa ku tuut takaisin :> haluun nähä sit ja kerrot kaiken haha!

    VastaaPoista
  3. Joo pitää nähä! Nyt ku Anniki o suomes ni vois ottaa jonku joukkomiitin :)

    VastaaPoista